Dansläger. Det börjar närma sig slutet på jullovet och det börjar bli dags att ladda igång för en ny skoltermin. Då passar det ju perfekt med ett dansläger på Edge!

Vi bjuder in både tävlingsdansare och hobbydansare i såväl disco som hiphop för en uppladdning inför kommande termin, kurser, danstävlingar och helt enkelt för att dra igång det nya året med dunder och brak!

Alla åldrar och kunskapsnivåer är varmt välkomna eftersom vi kommer dela in er i anpassade grupper på plats. Vi kommer att dansa och träna tillsammans med roliga koreografier, konditionsträning, funktionell styrka och massor av annat kul!

läger2015

Tider för lägret
Torsdag 15:30-21:00 ca: danslektioner (paus för middag ca 17:00)
Torsdag 21:00: film och mys tillsammans med danskompisarna
Fredag 09:30: frukost
Fredag 10:30-13:00: danslektioner

Vi bjuder på frukost och frukt, men ta med egen middag till torsdagskvällen. Det är inget tvång att övernatta, men om du känner för det så är det både kul och mysigt att packa upp din luftmadrass, täcke och kudde med kompisarna efter all dans och stoj! Glöm inte necessären och en handduk (det finns dusch i både omklädningsrummet och på ena toaletten). Pssst, lite godis eller annan snacks till filmmyset får man såklart också gärna ta med. 😉

Pris 495 kr
Bokning via Danskurser (klicka på ”Dansläger & Workshops”)