Den 24 mars till 2 april är det inga ordinarie danskurser, men observera att vi kör igång igen redan söndag den 3 april!

Känner du att det är alldeles för lång tid utan att få dansa? Inga problem – nu kör vi påsklovsläger fullt med dans, skratt och gemenskap!

 

Påsklovsläger

Start: Tisdag 29 mars kl 14:00
Slut: Onsdag 30 mars kl 13:00

Vi dansar loss, myser, skrattar och äter gott tillsammans.

 

Tisdagen börjar med dansklasser och när vi inte orkar dansa mer så tittar vi på en bra film tillsammans och mumsar på goda pizzor! Sedan bäddar vi i ordning i danssalarna och sover över på Edge. (Vill man inte sova över så behöver man såklart inte göra det, men meddela oss gärna så vi vet vilka som åker hem på kvällen.)

På onsdag börjar vi med att dra oss lite i sängen en stund innan vi dukar fram frukosten. Och sedan öser vi på med mera dans fram till kl 13.

Vi kommer att erbjuda disco, hiphop, feminine vibe, tävlingsträning och en massa annat skoj!

 

Workshop i disco med Alexander Larsson,
onsdag 30 mars kl 11-13

Ingår i priset för lägret.
Endast workshop kostar 250 kr.

Foto: Anders J Larsson

 

På onsdagen kl 11-13 så kommer duktiga Alexander Larsson från Stockholm och dansar disco tillsammans med tävlingsdansarna i disco. Det blir garanterat fullt med fart och fläkt!

Ni som inte tävlingsdansar i disco har andra lektioner under denna tid så alla får lika mycket dans under lägret.

I priset för lägret ingår massor av dans och skoj såklart, men också pizza, frukt och frukost. Ta med eget godis eller snacks om du vill ha det på tisdagskvällen. Kom också ihåg luftmadrass, tandborste, sängkläder och annat som du behöver för att sova över.

Pris: 695 kr
Bokning via hemsidan (klicka på ”Danskurser” och välj kategorin ”Dansläger & Workshops” högst upp)

Glad Påsk

önskar alla vi på Edge