Nu är höstlovet redan på gång! Ni har väl inte missat att höstlovet på Edge börjar redan lördag den 29/10 och sträcker sig till fredag den 4/11? Det innebär att det är lov söndag vecka 43 men ordinarie kurser söndag vecka 44!

Tycker du som vi att det är alldeles dötrist att inte få dansa på en hel vecka? Då ska du komma och vara med på antingen ett spökroligt halloweenkalas för alla barn mellan 2-9 år, eller på höstlovslägret för alla från 8 år och uppåt:

Halloweenparty 2-9 år

Fredagen den 28 oktober kl 17:30-19:00 bjuder vi in dig och dina kompisar på PARTY med Halloweentema! Vi dansar, busar och fikar tillsammans och vill man klä ut sig till något så vore det jättekul men det är inget tvång. Och självklart delar vi in alla små spöken och monster i lek- och dansgrupper efter lagom ålder. Man får alltså även gärna bjuda med sig sina kompisar som kanske inte dansar på Edge sedan förut. Boka genom att klicka på Danskurser och sedan vidare till ”Halloweenparty & Höstlov”.

Höstlovsläger från 8 år och uppåt

För dig som vill dansa loss även på skollovet så erbjuder vi ett ”kuligt” höstlovsläger den 2-4 november kl 10:00-15:00! Lägret är för dig som är från 8 år (finns ingen övre åldersgräns) och alla nivåer är välkomna! Vi delar självklart in alla dansare i lämpliga grupper på plats, och sedan dansar vi fyra timmar varje dag med paus för lunch. Medtag egen lunch så bjuder vi på frukt! Och du, du vet väl att dina kompisar är välkomna också, även om de inte dansar på Edge annars? Boka genom att klicka på Danskurser och sedan vidare till ”Halloweenparty & Höstlov”.

Vi ses i danssalarna! Rysligt välkomna allihop!