Sommarens roligaste läger för alla mellan 8-14 år finns på Edge!
Om du vill lära dig roliga koreografier i olika dansstilar och träffa nya kompisar, då ska du boka in dig på sommarens dansläger på Edge!

 

Vi kommer lära oss flera olika koreografier i disco, hiphop och showdans. Dagarna fylls med dans, lek och bus och självklart med roliga sommaraktiviteter! Vi äter lunch tillsammans på vår soliga takterass (medtag egen lunch) och alla deltagare får en fin Edge-gympapåse! Sista dagen på lägret avslutas med en sprakande show där vi visar upp allt vi lärt oss för nära och kära som vill komma och titta.

Missa inte det detta! Kom och skapa dansanta sommarminnen tillsammans med dina kompisar! Och självklart med alla NYA kompisar du får på lägret! ALLA är välkomna så bjud med dina vänner som vanligtvis inte dansar på Edge också.

12-16 augusti kl 09:00-15:00

Ålder 8-14 år

Bokning sker via hemsidan, www.edgedance.se

Vi ses i danssalarna!