Nya danskurser börjar vecka 38, 14-20 september! Här är anpassningar som vi gör med anledning av Corona-situationen.
Anpassningar pga Covid-19:
 • Med anledning av rådande situation så kommer vi under höstterminen att begränsa antalet kursplatser extra mycket. Först till kvarn gäller, så extra viktigt att säkra din plats om du redan nu vet vad du vill dansa.
 • Terminsdatum, klasstider, lov och showdatum kan vid särskilda behov komma att behöva anpassas/ändras.
 • Inget fritt ”prova-på”. Om du INTE vet vilken klass du vill dansa i höst, utan vill prova på först, gäller följande:
  • ANMÄL dig till klassen som du vill prova (en vanlig kursanmälan) via hemsidan
  • Välkommen till klassen (vi prickar av alla som anmält sig) och delta på lektionen
   • Om du VILL fortsätta kursen så dansar du glatt vidare hela hösten.
   • Om du INTE VILL fortsätta på kursen så kan du avboka dig från kursen via mail till info@edgedance.se. Detta kostar 100 kr och gäller alla kurser och alla deltagare. Avbokning ska ske senast 5 dagar efter klassen så någon annan kan få chansen till kursplatsen.
 • Vi fortsätter att bevaka och följa myndigheternas rekommendationer.

Tiderna är som de är. Tillsammans tar vi oss igenom utmaningarna. Vi får alla hjälpas åt att upprätthålla myndigheternas rekommendationer och vi vill dels passa på att tacka för allt stöd och pepp under tiden som varit, dels hoppas på ert fortsatta stöd för att dansskolan ska kunna skapa dansglädje tillsammans med er ALLA!

Vi längtar efter er och ser fram emot en härlig danshöst tillsammans på Edge!