Anmälningsvillkor

Vid anmälan får du via mejl en betalningsavi där det framgår uppgifter om lokal och tider, kursavgift, OCR-nummer samt förfallodatum. Vid behov av en påminnelse debiterar vi dig en påminnelseavgift, fn 60 kronor.

 

Avanmälan

Anmälan är bindande med du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar från bokningstillfället. Om kursen redan har startat, har du accepterat att avstå från ångerrätten. Vid sjukdom eller graviditet som förhindrar fortsatt kursdeltagande, gäller uppvisande av läkarintyg. Resterande kursavgift finns då innestående till kommande termin, samt förtur till kursplats. Avanmälan ska ske skriftligen till info@edgedance.se eller Edge Dance Studios, Sveavägen 98, 113 50 Stockholm.

Obs! Notera att uteblivet deltagande EJ räknas som avanmälan.

 

Kursbyte

Om du vill byta kurs ska detta ske före 2:a kurstillfället. Kursbyte gäller i mån av plats och beslutas av Edge personal. Kontakta info@edgedance.se. Kursbyten kan i vissa fall godkännas efter andra kurstillfället i samråd med berörda danslärare, och i det fallet debiteras en administrativ avgift på fn 150 kr.

 

Sen anmälan

Bokningssystemet är öppet inför varje terminsstart och stänger efter andra kursveckan. Ibland finns det möjlighet att börja i en danskurs efter kursstart, och det avgörs från fall till fall. Vid sena anmälningar, efter att bokningssystemet har stängt, så tillkommer en administrativ avgift på fn 150 kr. Notera att eventuella rabatter under terminen INTE tillämpas på sena anmälningar.

 

Tillbaka till bokningssidan.