Åsa Ingelög & Freddie Nyholm. Foto: Lina Johansson

 

Edge Dance Studios grundades 2010 i Uppsala av Åsa Ingelög och Freddie Nyholm med ett enda i siktet; att skapa en dansskola där dansglädjen och gemenskapen står i fokus. Atmosfären är det viktigaste, och det ska vara trevligt att ”hänga” hos oss! Vi har något för alla nivåer och åldrar, i ett härligt utbud av dansklasser med fart och fläkt!

Med hjälp av våra duktiga och trevliga danslärare bjuder vi in dig i dansens härliga värld och hoppas att du ska trivas lika mycket som vi gör! Se vilka som arbetar på Edge här: Personal

Hos oss kan du dansa rolig barndans från 2 år, vacker contemporary, busig och fartfylld disco, färgsprakande cheerdance, cool street och massor av andra roliga stilar.

Vill du tävlingsdansa? Hos Edge finns det såklart också avancerade grupper och möjlighet att tävla i Disco, Hiphop/Streetdance, Cheerdance och Contemporary. Men man behöver inte vara proffs för att gå ut på tävlingsgolvet – man tävlar i olika klasser, så alla från 6 år kan ställa upp. Och med hjälp av fina tävlingsresultat har Edge tävlingsdansare satt Uppsala på danskartan och vi arrangerar till och med danstävlingar hela vägen upp till riksnivå!

Du är varmt välkommen till oss – oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare! Vi vill se DIG i danssalen!